Binnenkort opent er een Rivièra Maison-winkel in de nieuwe Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. De Mall gaat open op 18 maart, de winkel van Rivièra Maison volgt daarna zo snel mogelijk. Eigenaar Henk Teunissen noemt deze winkel zelf een Rivièra Maison Store 2.0, omdat hier het allernieuwste concept van de woonwinkel wordt gepresenteerd.

In de sfeervolle entourage komen de diverse stijlen – van luxe en stoer tot klassiek en tijdloos – uitgebreid aan bod en worden de unieke en handgemaakte producten op een bijzondere wijze uitgelicht. In deze Store staat de klant centraal: persoonlijke aandacht, service en advies bereiken hier een nieuwe dimensie. Met onder andere een ruime Interior Design Studio voor advies op maat, het Rivièra Maison Atelier voor het personaliseren van producten en custom made items, The Gifting Station en de RM bar voor de heerlijkste drankjes, wordt deze ultieme RM Store zeker één van de trekpleisters van deze Mall.

Henk Teunissen: “Ik ben erg verheugd dat we juist in deze tijd ons nieuwste concept in deze Mall kunnen presenteren. Dit is het nieuwe shoppen. In deze overdekte omgeving vind je het complete winkelaanbod, van luxe merken tot supermarkt, omgeven door gezellige restaurants en hippe bars, waardoor we een veelzijdigheid aan winkelend publiek kunnen bedienen. Ons nieuwe concept, Rivièra Maison Store 2.0, past helemaal in deze retailervaring, met bijna 1000 m² pure inspiratie, sfeer en beleving voor de klant.”