In september komt er een nieuwe hotspot bij. Nidum is dé nieuwe plek voor liefhebbers van lifestyle, wonen en
gastronomie. De mooiste merken en meest inspirerende verhalen verzameld onder het monumentale dak van het Arsenaal Grave (onder de rook van Nijmegen). Een (nu nog) geheime hide away, waar weggedroomd kan worden bij de ultieme lifestyle.

Lifestyle 
Nidum is Latijns voor ‘nest’. Ondernemende creatives en creatieve ondernemers komen samen in Nidum: de nieuwe broedplaats voor inspiratie. Geheel volgens de visie van Aard Keijser en Lonneke van der Weyden (Keijser&Co), die met Nidum een warm nest creëren waar elke bezoeker zich thuis voelt. Van particulier tot professional.
In Nidum bieden 15 tot 20 zorgvuldig geselecteerde professionals hun merk aan op klantgerichte wijze. Alles valt hier samen, onder één dak. In het Arsenaal huizen ondernemers met de gemeenschappelijke deler: diepe passie voor
lifestyle. Nidum is de blikvanger waar lifestyle, wonen en gastronomie samenkomen en bezoekers de tijd mogen vergeten.

Familiehuis 
Meubelen, vloeren, haarden en leefaccessoires. Een tuinarchitect, koffiespecialist en wijnimporteur. Lifestylemerken, cosmetica en een bloemenatelier. Nidum is veelzijdig en verveelt nooit. Als een groot familiehuis waar de deuren altijd open staan en iedere dag reuring is.

Inspiratie
De eerste woonmaand van Nidum zal gekenmerkt worden door talloze inspiratiesessies, workshops en masterclasses. Alle partners staan te popelen om hun kennis en kunde te delen met liefhebbers. Kunstenaar Micky Hoogendijk trapt af met de opening van haar expositie.

Tuin 
De prachtige ligging aan de stadswallen, de beeldige tuin, sfeervolle kapel en alle faciliteiten van Ovum maken Nidum perfect voor events. Zoals netwerkbijeenkomsten, lezingen en (product)presentaties. De eerste
huwelijken voor het voorjaar 2022 staan bovendien al gepland.