De komende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 17 t/m 21 januari 2020. Steeds meer Nederlandse inkopers en interieurprofessionals komen naar deze internationale vakbeurs voor interieurdesign en woondecoratie, komt u ook? Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie biedt Home Deco haar lezers ook dit jaar weer een gratis badge aan (normaal € 70,-).

Inspiratiebron
Om haar 25ste verjaardag te vieren, heeft Maison&Objet besloten om haar blik op de toekomst te richten en de nieuwste trends in het consumentengedrag van de generaties Y en Z te verkennen. Het hele jaar 2020 zal de M&O in het teken staan van het thema ‘(Re)Generation’. De januari-editie ontsluiert de behoeften en verwachtingen van een ‘bevlogen generatie’ die is opgegroeid met de crisissen die de economie, het milieu, identiteit en migratie beïnvloedt. De beurs van september zal de schijnwerpers richten op de wensen van de ‘augmented generation’ – een generatie die opgegroeid is met een social media- en internetdieet. Onder begeleiding van het internationale adviesbureau voor stijl en innovatie NellyRodi, zal Maison&Objet alle elementen die de komende 25 jaar veranderingen zullen veroorzaken, onder de loep te nemen. Kom het ontdekken op M&O…

MOM
MOM (Maison&Objet and More): Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten. Neem een kijkje en schrijf u in voor de gratis nieuwsupdates! Natuurlijk kunt u de Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Gratis toegang voor Home Deco-lezers
De gratis kaarten kunnen rechtstreeks besteld worden op de website van de beurs via deze link.
Tijdens het bestellen wordt u gevraagd een invitatiecode in te voeren, deze is: HOMEDECOJ20

Parijs: trendshopstad nº 1!
Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland kunt u een lijst met de leukste adressen aanvragen.

Meer weten?
Voor alle informatie over de beurs kunt u hier terecht. Voor vragen kunt u ook terecht bij de Nederlandse vertegenwoordiging: Promosalons Nederland, T. 020 4620020, E. netherlands@promosalons.nl