Behangen, maar graag vooraf willen weten hoe het motief op de muur staat? Graham & Brown komt met een oplossing. De fabrikant van behang en verf heeft een gratis app ontwikkeld, waarmee het gemakkelijker wordt om patronen en kleuren aan de muur te visualiseren.

Iedereen die een wand wil behangen, kan nu vooraf bekijken hoe het patroon eruitziet op de muur. Daarnaast kun je je in de kamer bewegen om het ontwerp vanuit iedere hoek te bekijken met verschillende lichtbronnen. Ook kun je een close-up krijgen van het ontwerp, zodat je alle details kunt bekijken.

Alan Kemp, Hoofd Brand bij Graham & Brown: “Veel mensen willen graag hun muur behangen, maar vinden het lastig om het resultaat er van op de muur in te schatten. Inspiratie is te vinden in zowel de omgeving als online en in tijdschriften, maar voor de meesten ligt de uitdaging in het inschatten van het resultaat in hun eigen huis. Deze app helpt  hierbij en is zeer intuïtief. Je kunt favorieten opslaan of een afbeelding van de creatie maken om te bekijken en te delen. Als deze creatie je bevalt, kun je hem direct kopen.”

Graham & Brown DecoratAR is gratis beschikbaar in de Apple App Store als je zoekt naar ‘Graham & Brown’. Vanaf september 2020 zal de app ook gratis beschikbaar zijn voor Android.

Informatie bij www.grahambrown.com