Vintage & More is een klein bedrijf dat nog maar twee jaar bestaat. Willy stond twee jaar geleden op de Winterfair (voor consumenten) in Hardenberg met nostalgische geurzakjes en decobordjes en Dinie maakte bordjes voor haar. Het ging daar zo goed met de verkoop dat het idee geopperd werd om op TrendZ te gaan staan en zo de vakhandel te gaan bedienen. Ze benaderden beursorganisator Marc Chardonnens met de vraag of het mogelijk was om daar hun producten (de bordjes) te laten zien en te proberen winkels te vinden die dit wilden gaan verkopen. Nou, dat hebben ze geweten. In no time bestelden er tientallen winkeliers hun bordjes. Nu twee jaar later zijn er al honderden winkels die hun producten verkopen.

Nostalgie

Vintage & More maakt nostalgische cadeautjes. Alles heeft bij een vintage uitstraling. Nostalgische houten bordje met teksten en afbeeldingen. Daarnaast zeep in een kaartje, Franse geurzeep en een plat doosje met een envelop erachter. En de Sweet candy: doosjes met hartsnoepjes en een pakkende tekst of afbeelding erop. Dan de little lights. Ook een doosje met geurwaxinelichtjes er in, ook weer met afbeeldingen.

Bookboxgift

Het nieuwste artikel voor 2018 is de bookboxgift. Een klein doosje in de vorm van een boekje met daarin een hartvormig geurzeepje. De doosjes worden altijd gemaakt van kraftkleurig karton en voorzien van vintage afbeeldingen met pakkende teksten.  Tevens produceert Vintage & More in opdracht. Voor klanten die met foto’s komen maakt Vintage & More een eigen product, ook in kleine oplages. .

Vintage & More is exposant op TrendZ (van 14 tot en met 16 januari). Het standdnumer is J101.