Nog drie weken te gaan en dan vindt op 20, 21 en 22 september 2020 Trendz plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Tijdens deze vakbeurs kun jij als retailer een nieuwe voorraad inkopen voor jouw winkel in de home-, decoration- & lifestyle branche. Van droogbloemen tot sfeervol tafellinnen en van unieke kaarsenhouders tot kleurrijke notitieboekjes. Je vindt op deze beurs producten in verschillende segmenten. Uit onderzoeken blijkt dat de detailhandel groei doormaakt, een mooie gelegenheid dus om jouw voorraad en nieuwe collectie voor het najaar in te kopen.

Totaalbeleving
De vakbeurs Trendz speelt in op totaalbeleving. Naast dat Trendz bij uitstek een beurs is waar direct zaken wordt gedaan, is er ook gewerkt aan een veelzijdig kennisprogramma. De branche is continu in beweging. De bezoeker wil hier graag over geïnformeerd worden. Wat is hot en welke trends voeren de boventoon? Die trends kun je ook letterlijk terugzien in de stands. Drink een kop koffie, bekijk de honderden producten, ruik de nieuwste geuren en laat je inspireren in een van de showrooms die je hier ziet. Kom in contact met potentiële groothandelaren in de speciale netwerkarea of hun eigen stand.

Veilig naar de vakbeurs
“Meer dan ooit is de veiligheid van exposanten, bezoekers en overige betrokkenen één van de hoogste prioriteiten. Wij stellen alles in het werk om de veiligste plek te creëren om elkaar te ontmoeten en zaken te doen. De gezondheid en het welzijn van iedereen is onze topprioriteit. Wij hebben meerdere maatregelen genomen die er voor zorgen dat Trendz op een verantwoorde wijze kan plaatsvinden. Via de website van Trendz kunnen bezoekers hun bezoek zo efficiënt mogelijk voorbereiden. Hier vinden zij de exposantenlijst en het sprekersprogramma. Ook kunnen zij vooraf inplannen welke bedrijven en producten ze willen zien en welke kennissessies interessant zijn om te volgen. Dankzij de Smart Badge technologie kan de bezoeker met een badge bij de exposantenstands een reader scannen en geeft daarmee aan dat hij of zij meer informatie wil ontvangen. Op deze manier verzamelt de bezoeker visitekaartjes, flyers en informatie in een digitale draagtas.”, verklaart Mascha de Bruin, Head of Events Interior & Retail.

Kom jij de vakbeurs Trendz bezoeken en jouw winkelvoorraad aanvullen met de nieuwste trends?

Registreer nu hier.