Op 12 februari klinkt het startschot voor de huisshow bij De Tol, het bedrijf achter het label Mansion Atmosphere. Vanaf dan is het zes weken lang feest bij de onderneming uit Lisse. Een kleine preview van de huisshow is hier alvast te zien. Home Deco Business geeft zes redenen om de huisshow te bezoeken.

2

Op de huisshow is een 100% nieuwe collectie te zien
Reken op ontzettend veel artikelen voor het najaar, dit assortiment is zelfs verdubbeld. Een kleine sneak preview was al te zien op de stand tijdens TrendZ Gorinchem.

4

De showroom van ruim 1000 vierkante meter
De showroom is uitgebreid en weer helemaal anders dan vorige keren. Ook al ben je vaker bij De Tol geweest, het is zeker weer de moeite. Reken erop in de watten te worden gelegd dankzij een meer dan goede catering.

6

De levering is gegarandeerd
Maar dat spreekt voor zich.

1

De zeer uitgebreide collectie
Twee keer per jaar stelt Mansion Atmosphere een nieuwe collectie samen, gericht op het seizoen. Zo is er altijd een uitgebreide en afwisselende voor- en najaarscollectie. Naast die seizoensgericht collectie is er een basic programma met producten die het hele jaar door het huis gezelliger maken. Zo heeft Mansion Atmosphere een compleet pakket, het hele jaar door.

 

3

De prijs-kwaliteitsverhouding
Die is goed bij Mansion Atmosphere. De onderneming wil een zo compleet mogelijk pakket aanbieden voor een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. De omloopsnelheid op de winkelvloer is bij De Tol ‘speerpunt nummer één’.

5

Ook op zondagen geopend
Bij De Tol begrijpen ze dat het lastig is om tijd vrij te maken om beurzen en huisshows te bezoeken als je een winkel runt. Daarom worden er zes weken uitgetrokken om de huisshow te bezoeken, inclusief zondagen. Zo is er genoeg tijd voor elkaar en kan De Tol samen met de bezoeker doornemen waar behoefte aan is en hoe dat te vertalen om het partnership in de toekomst nog meer te verbeteren.

Data

De aftrap is op maandag en dinsdag 12 en 13 februari. Daarna is de huisshow steeds op afspraak van zondag tot en met dinsdag te bezoeken. De data zijn: 18 tot en met 20 februari, 25 tot en met 27 februari, 4 tot en met 6 maart, 11 tot en met 13 maart en ten slotte van 18 tot en met 20 maart. Meer info over De Tol: www.detollisse.nl