Nu mensen meer thuis zijn en thuiswerken tot het nieuwe normaal is verheven, wordt de inrichting van het huis steeds belangrijker. Een creatieve en ‘persoonlijke’ inrichting hoort daarbij. The Art of Interior speelt in op deze trend en biedt exclusieve fotokunst op plexiglas aan.

The Art of Interior selecteert werk van bekende en opkomende (inter)nationale fotografen en artiesten. Van wildlife tot landscapes en van portretten tot pop art. Het bedrijf probeert de juiste balans tussen kunst, exclusiviteit en luxe te vinden. Het artwork wordt hoogwaardig afgedrukt en heeft een superieure beeldkwaliteit met een glossy uitstraling. Ook geeft The Art of Interior vijf jaar garantie.

Photoshop service
Een gratis Photoshop service biedt The Art of Interior ook aan. Geïnteresseerden kunnen een foto van bijvoorbeeld woonkamer of kantoor mailen. Vervolgens wordt het artwork in het interieur digitaal vormgegeven. Zo zien ze meteen of het past in het interieur. Ook bieden stylisten hulp bij de keuze tussen de verschillende mogelijkheden.

Showroom in Laren
Naast de webshop is er een showroom in Laren. Heb bedrijf biedt ook epoxy, mat plexiglas en print op metaal aan. Meer weten?
www.theartofinterior.nl