Het laatste nummer van 2018 is in aantocht. Met deze editie van Home Deco Business Magazine heb je alles in handen voor een goede voorbereiding op de voorjaarsbeurzen op het gebied van home deco. In dit nummer trappen we af met de voorbeschouwing op ShowUP waar ruim 400 internationale merken zich presenteren. Dan door naar Frankfurt, waar in januari Heimtextil op het programma staat. Vanuit Duitsland schakelen we over naar het interieurfeest in Parijs: Maison&Objet, waar nog altijd een goede sfeer hangt en ze dit jaar met een knipoog kijken naar de Franse cultuur.

Van 13 tot en met 15 januari vindt TrendZ plaats in Gorinchem. In de nieuwe Home Deco Business Magazine 40 pagina’s over de voorjaarsbeurs. Je vindt in de beursspecial de plattegrond en deelnemerslijst en achtergrondinformatie over de exposanten. Zo spraken we met Pole to Pole, Moods Collection, Village Candle, Mattz en is er aandacht voor augmented reality.

Naast al het beursgeweld zijn we gezellig op bezoek geweest bij Mark en Linda Zijlstra (Collectione). Sinds 2015 zijn zij onder meer gevestigd in Venlo en dragen zij een warm hart toe aan de club VVV Venlo. Alles hierover in Home Deco Business Magazine #6.