Tijdens de Dutch Interior Days SS23 presenteren de merken Eleonora, By-Boo, Sevn en Urban Cotton in samenwerking met Key West Bedding hun collecties. Hét moment voor het inkopen van de nieuwe collecties. De Dutch Interior Days vinden, van 1 tot en met 28 februari, plaats in het Dutch Interior Experience Center in Barneveld.

4 merken, 1 partner
Eleonora, By-Boo, Sevn en Urban Cotton vallen onder de algemene noemer, Dutch Interior. Vier opzichzelfstaande merken die elkaar versterken en aanvullen. Waar je met Eleonora, Sevn en Key West Bedding de ideale basis legt voor je interieur met tafels, kasten, stoelen, modulaire zitmeubelen en bedden, benadruk je met By-Boo en Urban Cotton je eigen stijl en vertel je je eigen verhaal met woonaccessoires en wanddecoratie. 5 merken die elkaar perfect aanvullen en versterken. Voor particulieren een bron aan inspiratie en sfeervolle merken met vernieuwende collecties; voor winkeliers de perfecte one-stop-shop voor het inkopen van een mooie interieur collectie.

   

Dutch Interior Days
Tijdens de Dutch Interior Days worden de nieuwste collecties gepresenteerd aan klanten. Van woensdag 1 februari tot en met dinsdag 28 februari is het mogelijk om als klant tijdens een één-op-één afspraak de nieuwe collecties te bewonderen en te genieten van de welbekende Dutch Interior gastvrijheid. Voor winkeliers is dit hét moment voor het inkopen van deze nieuwe collecties.

 

“Na een geslaagde beurs in Parijs, waar we eind januari de nieuwe collectie presenteerden tijdens Maison et Objet, is het nu tijd voor ons eigen event: de Dutch Interior Days. In Parijs ontmoetten we vooral veel buitenlandse klanten; tijdens de Dutch Interior Days zijn dit met name Nederlandse en Belgische klanten.”

”De nieuwe collectie, die gekenmerkt wordt door ronde vormen, rijke zachte materialen in aardse tinten en een vleugje kleur, werd in Parijs onwijs goed ontvangen. Hopelijk is dat hier niet anders. Opvallend is dat By-Boo gave nieuwe accentkleuren brengt die helemaal van nu zijn. Eleonora brengt een aantal zeer commerciële stoelen, een uitbreiding in de travertin trend en verschillende nieuwe series met tafels en kasten. Echt een lust voor het oog! Urban Cotton presenteert voor het eerst prachtige nieuwe werken van bestaande én nieuwe kunstenaars. We maken graag een afspraak met onze klanten om al dit moois te delen.“ aldus Eric Zwanikken, Commercieel Directeur van Dutch Interior.

 

Collecties

2023 begint met een interessante splitsing binnen de interieurtrends. Twee tegengestelde richtingen met daarbinnen verschillende woonstijlen. Ook dit voorjaar omarmen we een Licht & Organisch interieur met natuurlijke materialen. Het mixen van materialen blijft daarbij dé manier om een interessante look te creëren. De tegenovergestelde trend dit voorjaar is een Colourful & Fun interieur vol gedurfde statement items. Knalkleuren als kobaltblauw, felgroen en lila veroveren dit seizoen vele interieurs.

Experience Center

Tijdens de collectiepresentatie in februari is het Experience Center voor particulieren alleen geopend op zaterdag. Na het presenteren van de collecties aan klanten is het Experience Center weer 6 dagen per week geopend en kun je hier inspiratie opdoen, de volledige collecties van de merken bekijken, stoffen voelen, plaats nemen en genieten. ”Het Experience Center is ingericht om de winkelier en particulier de volledige collecties van de 5 merken te laten ervaren en beleven.”


Waar?

Experience Center van Dutch Interior


Adres

Albert Plesmanstraat 10
3772MN Barneveld

Wanneer?
1 tot en met 28 februari