De inkoopbeurs Trendz Najaar in Evenementenhal Gorinchem was een succes. Deze beurs vond van 22 tot 24 augustus plaats. Helaas is een oud bericht meegegaan in de nieuwsbrief van Home Deco Business Magazine, waardoor het overkwam alsof deze beurs op het punt stond te beginnen. Maar dat is dus niet zo. 

De beurs in Gorinchem van een paar weken geleden werd bezocht door 5.508 professionals. Dat zijn bijna tweeduizend bezoekers meer dan de vorige editie van Trendz Najaar in 2020. Ook het exposantenaantal was flink gegroeid ten opzichte van een jaar eerder: van 87 naar 163 exposanten, waardoor de volledige beurshal op de begane grond volgeboekt was. Mascha de Bruin van Trendz: “Wij zijn zo ongelofelijk enthousiast! Na zo’n lange tijd zonder beurs is het leuk en spannend tegelijk om de eerste in Nederland te zijn. Na drie dagen beurs kunnen we niets anders zeggen dan dat we meer dan tevreden zijn. We zijn weer hard op weg om terug te keren naar de aantallen van voor corona.”

Trendz vormt al jarenlang met haar najaarseditie in augustus de symbolische aftrap van het nieuwe beursseizoen in Nederland. De Bruin: “Dit jaar waren alle ogen op ons gericht, omdat iedereen razend benieuwd was hoe de eerste zakenbeurs in Nederlands sinds lange tijd zou gaan verlopen. Na zo’n lange pauze is het weer even wennen en aftasten, maar eigenlijk verliep alles misschien nog wel beter dan voor corona. Exposanten en bezoekers hadden zich goed voorbereid, daar zijn wij hen zeer dankbaar voor. En de geluiden tijdens, maar na beurs waren positief.”
De volgende beurs staat gepland op 9, 10 en 11 januari 2022 in Gorinchem.