Naast de collecties ‘it’s my match’ en ‘it’s my moment’ van Villeroy & Boch is het concept uitgebreid met interieuraccessoires van de collectie ‘it’s my home’. En met het introduceren van de nieuwe trendkleur mineral zijn nog meer combinaties mogelijk.

De nieuwe ‘it’s my home’ interieurcollectie bestaat onder andere uit porseleinen vazen, kaarsenhouders en bloempotten in het wit of in de trendkleur mineral. De interieuraccessoires hebben net als het servies natuurlijke reliëfs, zoals een bloemenmotief.


Match
De kommen, schalen, mokken en borden van de reeds bestaande collectie ‘it’s my match’ zijn uni of ze hebben een leaf reliëf. Naast de kleuren powder, green en white, zijn de accessoires nu ook in de kleur mineral verkrijgbaar. Met de nieuwe glazen kunnen klanten hun tafelsetting compleet maken. Ze hebben een bijpassend reliëf aan de onderkant en zijn er in twee maten en twee kleuren.

Moment 
De mokken en borden van de reeds bestaande collectie ‘it’s my moment’ zijn de ideale aanvulling op het concept. Met een kop thee of koffie geniet je van het moment. Op de bijpassende borden in de kleuren wit, amandel of honing kan iets lekkers geserveerd worden voor het ultieme genieten. Enjoy!