Daily Trade Fair Venlo is een geheel nieuw concept, een jaarronde vakbeurs voor bezoekers in de hospitality, home, gift en garden branche. Daily Trade Fair Venlo vestigt zich in het voormalige veilinggebouw van FloraHolland Venlo. Op het moment wordt deze bijzondere locatie omgebouwd tot een evenementen locatie. 

“We gaan het gebouw de allure geven die past bij een event locatie, maar zorgen ervoor dat het karakter van de veiling behouden blijft,” zegt commercieel manager Harm van Raaij. De gevel van het gebouw is al helemaal getransformeerd en zelfs de rotonde voor het pand is in zijn geheel gerenoveerd. Er staan nog enkele grote verbouwingen gepland, op dit moment wordt volop gewerkt aan een nieuwe verdiepingsvloer en een professionele horecakeuken.

“Vanuit de hospitality branche komt eveneens veel interesse en daarom pakken we ook hier groot uit. Op zo’n extra 2.500 m2 kunnen bedrijven uit de horeca straks alles vinden wat zij nodig hebben voor de inrichting van een restaurant of hotel. Van een complete keuken tot het tafellinnen en van een snijmachine tot wanddecoratie,” zegt Marcel Swaghoven die verantwoordelijk is voor de invulling van het hospitality plein.

De organisatie van Daily Trade Fair Venlo kondigt aan dat de officiële opening plaatsvindt op 31 maart 2022. Nieuwsgierig naar het concept of de laatste ontwikkelingen? Meer informatie over de Daily Trade Fair Venlo is te lezen op: www.dailytradefairvenlo.com