Wat? Dutch Interior Days
Wanneer? 25 en 26 september 2023
Waar? Experience Center in Barneveld

Op 25 en 26 september presenteert Dutch Interior, samen met partner Key West Bedding, de fall winter collecties aan haar klanten tijdens de Dutch Interior Days. Het tweejaarlijkse event vindt plaats in het gelijknamige Dutch Interior Experience Center in Barneveld.

Tweejaarlijks event
Dit tweejaarlijkse event kent twee verschillende vormen. Waar de voorjaarseditie draait om één-op-één en persoonlijke aandacht, draait de najaarseditie vooral om samen zijn en de samenwerking vieren. De voorjaarseditie duurt een maand waarbij klanten tijdens een één-op-één-afspraak de nieuwste collecties inkopen. De najaarseditie, en zoals het event er deze september dus ook uit al zien, duurt twee dagen. Twee dagen die een feestelijke en vrije vorm aannemen waarbij klanten vrij in lopen, in de watten worden gelegd en we vooral samen zijn en successen vieren.

Het Experience Center
Het Dutch Interior Experience Center krijgt voor de lancering van de nieuwe collecties weer een volledige make-over. Naast de nieuwe collecties word je geïnspireerd door de mooiste trendkleuren, materiaalcombinaties en uiteraard nieuwste woonstijlen. Na de Dutch Interior Days op 25 en 26 september is het Experience Center weer 6 dagen per week geopend voor iedereen.

Wat? Dutch Interior Days
Wanneer? 25 en 26 september 2023
Waar? Experience Center in Barneveld

 

 

Eerdere berichtgeving

Dutch Interior Days op stoom